MENU
polska english deutsch
slajd
przycisk przycisk przycisk przycisk

Bal Karnawałowy 2020

DZIEŃ: 22.02.2020 (sobota)
START: godz. 20.00 – 4.00
MUZYKA:  DJ

KOSZT: 135zł od osoby

STROJE: Dowolność kolorów i kompozycji.

REZERWACJA:
(liczba miejsc ograniczona) 


RECEPCJA HOTELU WITYNG  
tel. 63 270 70 21 lub 
63 270 60 60 

Dla Gości balu NOCLEG w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem 130 zł 

MENU: 

Zupa z pieczoną papryką i kluseczkami 

Główne danie:
  • roladki wołowe z warzywami
  • kurczak z pomidorem suszonym i mocarellą
  • karkówka w marynacie
  • ryba pieczona z gnochi
  • ziemniaki pieczone w ziołach/kopytka
  • ryż z warzywami
  • zestaw surówek/warzywa gotowane
Deser: ciasto/owoce, kawa, herbata

Zimne zakąski:
  • tatar wołowy z jajem
  • roladki z kurczaka
  • carpaccio z buraczka
  • ryba po grecku
  • roladka z łososia                                  
  • sałatka z gruszką  
  • sałatka z kurczakiem
  • pieczywo, masło
  • kawa, herbata
ok. 23.30  podamy:
  • barszcz czerwony z krokietem
  • żeberka miodowe
  • cepeliny
ok. 2.30  podamy żurek z jajem

Słodki bufet: 
ciasto, torty,  fontanna czekoladowa, kawa, herbata 

Napoje  w cenie – bez limitu: kawa, herbata / soki, napoje, woda mineralna z cytryną