DZIEŃ: 22.02.2020 (sobota)
START: godz. 20.00 – 4.00
MUZYKA: DJ
KOSZT: 135 zł od osoby
STROJE: dowolność kolorów i kompozycji.
REZERWACJA:
(liczba miejsc ograniczona)
RECEPCJA HOTELU WITYNG
wityng@wityng.pl
tel. 63 270 70 21 lub 63 270 60 60
Dla Gości balu NOCLEG w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem 130 zł
MENU:
Zupa z pieczoną papryką i kluseczkami
Główne danie:
-
roladki wołowe z warzywami
-
kurczak z pomidorem suszonym i mocarellą
-
karkówka w marynacie
-
ryba pieczona z gnochi
-
ziemniaki pieczone w ziołach/kopytka
-
ryż z warzywami
-
zestaw surówek/warzywa gotowane
Deser: ciasto/owoce, kawa, herbata
Zimne zakąski:
-
tatar wołowy z jajem
-
roladki z kurczaka
-
carpaccio z buraczka
-
ryba po grecku
-
roladka z łososia
-
sałatka z gruszką
-
sałatka z kurczakiem
-
pieczywo, masło
-
kawa, herbata
ok. 23.30 podamy:
-
barszcz czerwony z krokietem
-
żeberka miodowe
-
cepeliny
ok. 2.30 podamy żurek z jajem
Słodki bufet:
ciasto, torty, fontanna czekoladowa, kawa, herbata
Napoje w cenie – bez limitu: kawa, herbata / soki, napoje, woda mineralna z cytryną