Informacje o ofercie na rok 2021:
Cena wynosi 230 zł, skalkulowana jest na osobę i obejmuje :
-
wynajem sali wraz z profesjonalną obsługą kelnerską,
-
dekoracje sali (bukiety ze świeżych kwiatów , świece , materiały dekoracyjne, kotarę za parą młoda , stół pary młodej),
-
tradycyjne przywitanie chlebem i solą , lampka szampana (wina musującego),
-
apartament dla Pary Młodej,
-
owoce / ciasto / nielimitowana kawa i herbata,
-
całonocne menu – wg. ustaleń szczegółowych
PROMOCJE CENOWE W ZALEŻNOŚCI OD WYBRANEGO TERMINU PRZY ZACHOWANIU PEŁNEJ OFERTY JAK WYŻEJ:
-
przyjęcie weselne w sezonie letnim (od 1 czerwca do 30 września) – 230 zł / osoba
-
przyjęcie weselne w pozostałych miesiącach – 210 zł / osoba,
-
przyjęcie weselne w piątki w sezonie letnim – 220 zł / osoba
-
dzieci do 3 lat – bezpłatnie,
-
dzieci 4-7 lat – 50 % ceny,
-
zespół muzyczny / fotograf – 50 % ceny opłaty za osobę.
DODATKOWE PROPOZYCJE:
-
zimne napoje / alkohol – dodatkowo płatne lub we własnym zakresie (bez opłaty korkowej)
-
napoje gazowane litrowe typu Coca – Cola , Fanta , Sprite – 7 zł / litr
-
soki owocowe różne smaki – 7 zł / litr
-
woda mineralna – 3 zł / litr
-
wódka 0,5 l – marki Sobieski, Ogiński, Wyborowa, Bols, Stock – 35 zł / szt.
-
tort – dodatkowa dopłata lub we własnym zakresie
-
poprawiny 6 godzin – 2500 zł
-
fontanna czekoladowa wraz z owocami - od 600 zł
-
stół wiejski z pełną gamą produktów staropolskich - od 700 zł
-
pieczone prosie lub dzik (podawany z kaszą i sosami) – 1100 zł
-
indyk faszerowany (podawany z risotto i sosem) – 550 zł/sztuka
-
udziec pieczony (podawany z kaszą i sosem) - 550 zł/sztuka
-
jesiotr wędzony – ok. 100 zł / kg
-
obsługa barmańska – od 800 zł
-
rollbar z piwem – 30 l – 380 zł, 50 l – 600 zł
-
rejs statkiem – 850 zł (możliwość podania na statku tortu)
Noclegi dla gości weselnych w pokojach hotelowych oraz całorocznych sześcioosobowych domkach w atrakcyjnych cenach, łączna liczba miejsc noclegowych to 178.
Podane ceny są cenami
brutto.
W przypadku dodatkowych pytań pozostajemy do Państwa dyspozycji
PROPONOWANE MENU
Na powitanie – lampka szampana (wina musującego)
OBIAD
Zupa – do wyboru: tradycyjny rosół z makaronem,
kremy: pieczarkowy, pomidorowy, szparagowy, brokułowy, z białych warzyw
DANIE GŁÓWNE: (5 porcji/osobę) (8 rodzajów do wyboru)
-
pieczeń ze schabu ze śliwką
-
schab soute w lekkim ciemnym sosie / z pieczonym jabłkiem
-
schab tradycyjny z pieczarkami
-
pieczeń z karkówki po myśliwsku
-
roladka z karkówki z warzywami / ze śliwką i kapustą / z ogórkiem i cebulą
-
polędwiczka w sosiem kurkowym
-
rolada wołowa w ciemnym sosie
-
grillowany filet z kurczaka w ziołach
-
filet z kaczki w pomarańczach i rozmarynie / udo kacze w sosie balsamicznym
-
filet z kurczaka zapiekany z warzywami / ze szpinakiem / z pieczarką / z ananasem
-
filet panierowany w migdałach
-
kotlet devolay tradycyjny / z serem i szynką / ze szpinakiem / z pieczarkami
-
roladka z kurczaka z mozzarellą i suszynym pomidorem / ze szpinakiem w sosie ala beszamel
-
udko faszerowane
-
potrawka z kurczaka
-
parowany stek z łososia na szpinaku / w sosie cytrynowym
-
sandacz w migdałach
-
ryba na grillowanych warzywach
DODATKI
-
ziemniaki z koperkiem
-
frytki / ziemniaki pieczone / płatki pieczone / kulki ziemniaczane - do wyboru jeden rodzaj
-
kluski śląskie
-
bukiet surówek – 3 rodz
-
warzywa gotowane na parze / risotto brokułowe / kapusta modra - do wyboru jeden rodzaj
DESER
-
deser lodowo-owocowy
-
ciasto (250 gram/os)
-
owoce (250 gram /os)
ZIMNE ZAKĄSKI ( 6 porcji/osoba , 8 rodz. do wyboru)
-
tradycyjny galant drobiowy / wieprzowy
-
terrina z kurczaka z warzywami / orzechami / szpinakiem
-
mix mięs pieczonych (pieczeń ze schabu ze śliwką, karkówka w ziołach, koreczki ze śliwki i boczku)
-
roladka drobiowa ze szpinakiem w boczku
-
polędwica trzy smaki
-
deska wędlin i serów
-
szparag w szynce
-
tatar wołowy z jajkiem przepiórczym
-
zestaw śledzi
-
ryba po grecku
-
ryba w pomidorach z cebulką
-
sandacz, łosoś, pstrąg w galarecie
-
tatar z łososia z kaparami
-
łosoś wędzony z serkiem chrzanowym / roladka z łososia ze szpinakiem w boczku
-
sałatka z kurczakiem w sezamie
-
sałatka „ Grecka ”
-
sałatka „ Gyros ”
-
sałatka „ Szefa ”
-
sałatka z granatem
-
salatka z gruszką i suszonym pomidorem
-
sałatka z prażonym boczkiem i serem lazur
-
rożki z szynki z sałatką warzywną
-
kurczak z owocami i słonecznikiem
DODATKI:
GORĄCE DANIE OK. GODZ. 22.00 ( 2 por. na osobę)
-
barszcz czerwony z krokietem
-
cepeliny na kapuście
-
stek z karkówki z kopytkami
-
sałatka szwedzka
GODZ. 23.30 TORT WESELNY
(dodatkowa dopłata lub we własnym zakresie)
GODZ. 00.00 OCZEPINY
GORĄCE DANIE GODZ. 01.00 ( 2 por. /osoba, do wyboru 3 rodz. mięs)
-
golonka pieczona
-
udko pieczone z kurczaka
-
żeberko miodowe
-
schab po zbójnicku
DODATKI:
-
bigos
-
ketchup, musztarda, chrzan
GORĄCE DANIE GODZ. 02.00
-
flaczki lub gulaszowa (do wyboru jedna zupa dla wszystkich)
ŚNIADANIE GODZ. 03.00