MENU
polska english deutsch
slajd
przycisk przycisk przycisk przycisk

Oferta weselna OSW Wityng

Informacje o ofercie - 2017/2018
 

Cena wynosi 200 zł, skalkulowana jest na osobę i obejmuje : 
  • wynajem sali wraz z profesjonalna obsługą kelnerską,
  • pełną dekoracje sali wg życzenia klienta (bukiety ze świeżych  kwiatów , świece , materiały dekoracyjne, kotarę za parą młoda , stół pary młodej),
  • tradycyjne przywitanie chlebem i solą , lampka szampana (wina musującego),
  • apartament dla Pary Młodej,
  • owoce / ciasto / nielimitowana kawa i herbata,
  • całonocne menu wg. ustaleń szczegółowych
 
PROMOCJE   CENOWE   W    ZALEŻNOŚCI  OD   WYBRANEGO   TERMINU  PRZY   ZACHOWANIU  PEŁNEJ   OFERT   JAK   WYŻEJ:
  • przyjęcie weselne w sezonie letnim (od 1 czerwca do 30 września)
    200 zł/osoba,
  • przyjęcie weselne w miesiącach kwiecień, maj, październik – 180 zł / osoba,
  • przyjęcie weselne w piątki w sezonie letnim – 180 zł / osoba
  • przyjęcia weselne w sezonie zimowym (od 1 listopada do 31 marca z wyłączeniem świąt) – 160 zł / osoba

  • dzieci do 3 lat – bezpłatnie,
  • dzieci 4-7 lat – 50 % ceny,
  • zespół muzyczny / fotograf – 50 % ceny opłaty za osobę.
 
DODATKOWE  PROPOZYCJE:
  • zimne napoje / alkohol – dodatkowo płatne lub we własnym zakresie (bez opłaty korkowej )
  • napoje gazowane litrowe typu Coca – Cola , Fanta , Sprite – 5 zł / litr 
  • soki owocowe Cappy różne smaki – 5 zł / litr
  • woda mineralna – 3 zł / litr
  • wódka  0,5 l – marki Sobieski, Smirnoff, Bols, Maximus, Stock – 30 zł / szt.
  • tort – dodatkowa dopłata lub we własnym zakresie 
  • poprawiny – 2000 zł
  • fontanna czekoladowa wraz z owcami  –  400 zł - 600 zł 
  • fontanna alkoholowa - 100 zł (alkohol w fontannie w zakresie Pary Młodej) 
  • stół wiejski z pełną gamą produktów staropolskich  od 500 zł do 1000 zł
  • pieczone  prosie  lub dzik  (podawany z kaszą i sosami) – 950 zł
  • indyk faszerowany  (podawany z risotto i sosem) – 450 zł /  1 szt.
  • jesiotr wędzony  – ok. 100 zł / kg
  • bufet alkoholowy z profesjonalnym barmanem – 600 zł
  • rollbar z piwem – 30 l – 330 zł,   50 l – 550 zł
  • rejs statkiem – 800 zł (możliwość podania na statku tortu)
 
Noclegi dla gości weselnych w pokojach hotelowych oraz całorocznych sześcioosobowych domkach w atrakcyjnych cenach, łączna liczba miejsc noclegowych to 178.
 
Podane ceny są cenami brutto.
 
W przypadku dodatkowych pytań pozostajemy do Państwa dyspozycji


PROPONOWANE MENU
 
Na powitanie – lampka szampana (wina musującego)
 
OBIAD  
Zupa – do wyboru: tradycyjny rosół z makaronem,
kremy:  borowikowy, pieczarkowy, pomidorowy, szparagowy, brokułowy

DANIE GŁÓWNE:  (4porcje/osobę) (8 rodzajów do wyboru)
  • pieczeń ze schabu z śliwką
  • schab soute w lekkim ciemnym sosie  / z pieczona papryką
  • schab tradycyjny z pieczarkami
  • pieczeń z karkówki  tradycyjna
  • pieczeń z karkówki  po myśliwsku
  • roladka z karkówki     z warzywami    /  mięsem mielonym i warzywami
  • polędwiczka   z jabłkiem i śliwka  / z sosem żurawinowym  / z sosem kurkowym
  • rolada wołowa w ciemny sosie
  • grillowany  filet z kurczaka w ziołach
  • kaczka w pomarańczach i rozmarynie
  • filet z kurczaka zapiekany  z   warzywami / szpinakiem / pieczarka
  • filet po hawajsku
  • filet w migdałach
  • kotlet devolay
  • roladka z szynka i serem
  • udko pieczone
  • udko faszerowane
  • kurczak w potrawce
  • parowany  stek z łososia
  • sandacz w migdałach
  • dorsz na warzywach
DODATKI
  • ziemniaki  z koperkiem
  • frytki / ziemniaki pieczone / płatki pieczone / kulki ziemniaczane
  • kluski śląskie
  • bukiet surówek – 4 rodz
  • warzywa gotowane na parze
 
DESER
  • deser lodowo-owocowy 
  • ciasto  (250gr/os)  
  • owoce (300gr /os)
 
ZIMNE ZAKĄSKI  ( 8 porcji/osoba ,  8 - 10 rodz.  do wyboru)
  • galantyna z kurczaka w galarecie
  • terrina z kurczaka z warzywami  / orzechami / szpinakiem
  • mix mięs pieczonych( ze śliwką, morelą ,polędwica po cygańsku, koreczki ze śliwki i boczku)
  • schab z sosem chrzanowym
  • szparag w szynce
  • tatar wołowy z jajkiem przepiórczym 
  • zestaw śledzi
  • ryba po grecku  
  • ryba w pomidorach z cebulką
  • terrina  z dorsza z warzywami 
  • sandacz, łosoś, pstrąg w galarecie 
  • tatar z łososia  z kaparami 
  • łosoś wędzony z sosami 
  • sałatka „ Caprese ” 
  • sałatka „ Grecka ” 
  • sałatka „ Gyros ” 
  • sałatka „ Szefa ”
  • rożki z szynki z sałatką warzywną
  • kurczak z owocami i słonecznikiem

DODATKI:
  • pieczywo mieszane
  • masło
 
GORĄCE DANIE OK. GODZ. 22.00 
- barszcz czerwony z krokietem
 
GODZ. 23.30 TORT WESELNY 
(dodatkowa dopłata lub we własnym zakresie) 
 
GODZ.24.00 OCZEPINY 
 
GORĄCE DANIE GODZ.1.00 ( 2por. /osoba, do wyboru 3 rodz. mięs)   
  • golonka pieczona 
  • szaszłyki drobiowe
  • żeberko po myśliwsku
  • schab po zbójnicku 
DODATKI:
  • kapusta kwaszona zasmażana
  • ketchup, musztarda, chrzan 
 
GORĄCE DANIE GODZ. 2.00 
  • flaczki  lub  gulaszowa (do wyboru jedna zupa dla wszystkich)
 
ŚNIADANIE ok. godz. 3.00 
  • żurek czysty 
  • kiełbasa wędzona i biała
  • bigos
 
oferta_specjalnagolfplac zabawprzystań

 

Wityng Sp.z o.o.
(63) 270 60 60 lub (63) 270 70 21
e-mail: wityng@wityng.pl